Aroma Market katalog - 27.05.-09.06.2022 - VIŠE NE VAŽI - strana 2 *

thumbnail - Aroma Market katalog - 27.05.2022 - 09.06.2022 - Proizvodi na akciji - juneće meso, burger, vino, Jokić. Stranica 2.
2 / 17

* Važeći u sledećim Aroma Market marketima

Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
NOVO U PONUDI T-BONE T-BONE JOKIĆ JE SOČAN I UKUSAN STEJK, POZICIONIRAN NA ZADNJEM LEDNOM DELU JUNETA. SASTOJI SE OD DVE POZICIJE MESA RAZLIČITE TEKSTURE I UKUSA NA JEDNOM STEJKU - MEKANOG BIFTEKA SA JEDNE I RAMSTEKA SA DRUGE STRANE PREPOZNATLJIVE KOSKE U OBLIKU SLOVA T. DRY AGED JUNEĆI T-BONE WITACE PERODNO ISO CADITOS MESARA JOKIC RIB EYE ROZBRATNA RIB EYE JOKIĆ SADRŽI REBARNU KOST I POZICIONIRAN JE NA PREDNJEM REBARNOM DELU JUNETA. ZA VRSNE POZNAVAOCE MESA, RIBEYE PREDSTAVLJA OMILJENI STEJK ZBOG SVOJE IZRAZITE MEKOĆE, PUNOG UKUSA I FINE PROŠARANE TEKSTURE. ROZBRATNA RESERVE JE STEJK PUNOG I KARAKTERISTIČNOG UKUSA, POZICIONIRAN NA SREDIŠNJEM LEĐNOM DELU JUNETA. PROCES ODLEŽAVANJA U SPECIJALNIM KOMORA- MA DOPRINOSI POBOLJŠANJU I PUNOĆI UKUSA, PRI ČEMU STEJK POPRIMA SVOJSTVENU AROMU I MEKOĆU. DRY AGED DRY AGED ROZBRATNA RESERVE JUNEĆI RIB-EYE C ATAU 10% JUMOCE PRIRODNO SO BEZACTIVA FADHUMUKUS OD ENT 2004 PREMIUM Ext 2004 MESARA JOKIĆ PREMIUM JOKIC MESARA JOKIĆ JOKIC Andre Nikolić 2b Omladinskih brigada 86k Vojislava Ilića 47 Mileševska 42 Rankeova 16 2 BURGERA KVALITET NA PRVOM MESTU PREMIUM BUTCHER JOKIĆ PREMIUM MESARA JOKIC JE MODERNA INTERPRETACIJA TRADICIONALNE PORODIČNE MESARE OSNOVANE 2004. GODINE U BEOGRADU. "PONOSNI SMO ŠTO MOŽEMO DA PONUDIMO ISKLJUČIVO NAJKVALITETNIJE JUNEĆE MESO UZGAJANO NA SRPSKIM FARMAMA KOJE SMO KAO PRVI U SINCE 2004 SRBIJI, TRETIRALI ČUVENIM PROCESOM SUVOG ZRENJA. DRY AGING, ODNOSNO SUVO ZRENJE JE PROCES PRI KOJEM VELIKI JUNEĆI STEJKOVI ODLEŽAVAJU U POSEBNIM KOMORAMA UZ STROGU KONTROLU TEMPERATURE, VLAGE I PROTOKA VAZDUHA. MESO GUBI VLAGU, USLED ČEGA UKUS POSTAJE ZNATNO INTENZIVNIJI. VREMENOM SE NA SPOLJAŠNJOJ STRANI ROZBRATNE RAZVIJAJU PLESNI KOJE STEJKU DAJU NOTE PUTERA I LEŠNIKA. PRIRODNI ENZIMI RAZLAŽU VEZIVNA VLAKNA KRAJNJI REZULTAT DRY AGE PROCESA JE MESO SAVRŠENO IZBALANSIRANE MEKOĆE, SOČNOSTI I UKUSA www.mesarajokic.com 100% ECONO MESO X EST 200 PREMIUM MESARA JOKIĆ JOKIĆ DRY-AGED BURGER 100% JUNECE PRIRODNO MESO BEZ ADITIVA PREMIUM UKUS 2006 PREMIUM MESARA JOKIĆ JOKIC DEN HIT

Drugi katalozi Aroma Market

Najnoviji katalozi