NOVO
U PONUDI
T-BONE
T-BONE JOKIĆ JE SOČAN I UKUSAN STEJK,
POZICIONIRAN NA ZADNJEM LEDNOM DELU JUNETA.
SASTOJI SE OD DVE POZICIJE MESA RAZLIČITE
TEKSTURE I UKUSA NA JEDNOM STEJKU - MEKANOG
BIFTEKA SA JEDNE I RAMSTEKA SA DRUGE STRANE
PREPOZNATLJIVE KOSKE U OBLIKU SLOVA T.
DRY AGED
JUNEĆI T-BONE
WITACE PERODNO ISO
CADITOS
MESARA JOKIC
RIB EYE
ROZBRATNA
RIB EYE JOKIĆ SADRŽI REBARNU KOST I POZICIONIRAN JE
NA PREDNJEM REBARNOM DELU JUNETA. ZA VRSNE
POZNAVAOCE MESA, RIBEYE PREDSTAVLJA OMILJENI
STEJK ZBOG SVOJE IZRAZITE MEKOĆE, PUNOG UKUSA I
FINE PROŠARANE TEKSTURE.
ROZBRATNA RESERVE JE STEJK PUNOG I KARAKTERISTIČNOG
UKUSA, POZICIONIRAN NA SREDIŠNJEM LEĐNOM DELU
JUNETA. PROCES ODLEŽAVANJA U SPECIJALNIM KOMORA-
MA DOPRINOSI POBOLJŠANJU I PUNOĆI UKUSA, PRI ČEMU
STEJK POPRIMA SVOJSTVENU AROMU I MEKOĆU.
DRY AGED
DRY AGED
ROZBRATNA
RESERVE
JUNEĆI RIB-EYE
C
ATAU
10% JUMOCE PRIRODNO SO
BEZACTIVA FADHUMUKUS
OD
ENT
2004
PREMIUM
Ext
2004
MESARA JOKIĆ
PREMIUM
JOKIC
MESARA JOKIĆ
JOKIC
Andre Nikolić 2b
Omladinskih brigada 86k
Vojislava Ilića 47
Mileševska 42
Rankeova 16
2 BURGERA
KVALITET NA PRVOM MESTU
PREMIUM
BUTCHER
JOKIĆ
PREMIUM MESARA JOKIC JE MODERNA INTERPRETACIJA TRADICIONALNE PORODIČNE MESARE OSNOVANE 2004. GODINE U BEOGRADU.
"PONOSNI SMO ŠTO MOŽEMO DA PONUDIMO ISKLJUČIVO NAJKVALITETNIJE JUNEĆE MESO UZGAJANO NA SRPSKIM FARMAMA KOJE SMO KAO PRVI U
SINCE 2004
SRBIJI, TRETIRALI ČUVENIM PROCESOM SUVOG ZRENJA. DRY AGING, ODNOSNO SUVO ZRENJE JE PROCES PRI KOJEM VELIKI JUNEĆI STEJKOVI
ODLEŽAVAJU U POSEBNIM KOMORAMA UZ STROGU KONTROLU TEMPERATURE, VLAGE I PROTOKA VAZDUHA. MESO GUBI VLAGU, USLED ČEGA UKUS
POSTAJE ZNATNO INTENZIVNIJI. VREMENOM SE NA SPOLJAŠNJOJ STRANI ROZBRATNE RAZVIJAJU PLESNI KOJE STEJKU DAJU NOTE PUTERA I LEŠNIKA.
PRIRODNI ENZIMI RAZLAŽU VEZIVNA VLAKNA KRAJNJI REZULTAT DRY AGE PROCESA JE MESO SAVRŠENO IZBALANSIRANE MEKOĆE, SOČNOSTI I UKUSA www.mesarajokic.com
100% ECONO MESO
X
EST
200
PREMIUM
MESARA JOKIĆ
JOKIĆ
DRY-AGED BURGER
100% JUNECE PRIRODNO MESO
BEZ ADITIVA PREMIUM UKUS
2006
PREMIUM
MESARA JOKIĆ
JOKIC
DEN HIT