Idea Alu-fix cena i akcije

Pogledajte ovonedeljne ponude iz Idea prodavnice za Alu-fix sa promocijama koje traju od 16.05.2022. Ovde nabavite najnovije Idea kataloge i ponude za Alu-fix i uštedite novac.

 
Aktuelni katalozi
 

Ako zaista želite da ostvarite ozbiljne uštede prilikom kupovine i uštedite što je moguće više novca, pažljivo pratite sve najnovije nedeljne akcije objavljene na našoj veb lokaciji. Redovno prikazujemo Idea ponude za Alu-fix i objavljujemo najnovije Idea nedeljne kataloge sa ponudama za Alu-fix čim oni budu objavljeni.

To ne moraju da budu samo Idea ponude za Alu-fix, možete potražiti i ponude za Alu-fix drugih prodavaca, kao što su Roda, Senta Promet, Tekijanka, Metalac Proleter, Mikromarket, ili možete proveriti sjajne promocije, popuste i sniženja za robu koju pretražuju drugi kupci na našoj veb lokaciji. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sledeću robu: Angus Burger, auto kamper, akrilne boje, aparat za vafle, adapter utičnica, Altos, Antonio Banderas, aparat za ceđenje, Alati i okovi, AD3. Na Moj Katalog objavljujemo na hiljade novih specijalnih ponuda svakog dana i, ako želite najbolje ponude, nastavite da nas posećujete!


O Idei

Idea se na srpskom tržištu pojavljuje 1992. godine kao veleprodaja, a nakon što je 2005. ušla u sastav AGROKORN koncerna, ona otvara prvi maloprodajni objekat „Oaza“ u Beogradu. Zatim se 2006. godine otvara još 5 prodajnih objekata, a 2007. njih 32 i dva veleprodajna centra u Novom Sadu i Novom Beogradu. U narednih nekoliko godina otvoren je veliki broj prodavnica, a Idea danas ima 300 manjih i super prodavnica u gotovo svakom mestu u Srbiji.

Kompanija Idea se uvek trudila da očuva kvalitet robe široke potrošnje, stoga sveže voće i povrće nabavlja uglavnom od domaćih proizvođača. Pored toga, u Idea prodavnicama uvek možete naći sveže meso kontrolisanog kvaliteta kao što je prasetina i piletina, a sva hrana je prilagođena HACCP standardu. Osim hrane, i ostali proizvodi iz Idea ponude su sjajnog kvaliteta, kao što su Persil i Arijel prašak za veš.

Trgovinski lanac Idea je dobitnik nekih od nagrada i priznanja kao što su QUality meDAL za kvalitet usluge koji nudi potrošačima, Best Buy Award jer nudi proizvode vrhunskog kvaliteta po najboljoj ceni i Superbrands za kvalitet svog brenda. Osim toga, kompanija Idea je prepoznatljiva po učešću u mnogim humanitarnim akcijama, donacijama u vidu robe i paketića za decu u domovima za nezbrinutu decu, svratištima i bolnicama, kao i sponzorstvima mnogih kulturoloških i sportskih događaja.

Na Idea veb sajtu https://www.idea.rs možete pronaći najnovije online kataloge proizvoda na akciji koje možete kupiti po sjajnim cenama u nekoj od Idea prodavnica, kao i internet prodavnicu koja vam nudi uslugu dostave robe do kućnog praga. Pored Idea veb sajta, najnovije Idea kataloge sa nedeljnim i vikend akcijama možete pronaći i na sajtu Kuda u kupovinu koji u ponudi ima kataloge svih većih trgovina u našoj zemlji.

Alu-fix - prodavci

Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Prodavci